ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα αθλήµατα που καλλιεργεί ο όμιλος με μεγάλη επιτυχία είναι η Υδατοσφαίριση. Είναι ένα άθλημα µε συνεχή εξέλιξη και πετυχημένη παρουσία τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε εθνικό. Η Υδατοσφαίριση είναι ένα οµαδικό άθληµα "επαφής" µε κύρια χαρακτηριστικά την δύναµη, την ταχύτητα και την αντοχή. Η ικανότητα χειρισμού της μπάλας μαζί µε την κολυμβητική ικανότητα είναι εξαιρετικά ση μαντικά στοιχεία. κάθε ομάδα αποτελείται από 7 παίκτες εκ των οποίων ένας είναι τερµατοφύλακας και 6 αναπληρωµατικοί παίκτες. Η µπάλα προωθείται με πάσες ή με κολύμπι των παικτών και στόχος του παιχνιδιού για τις οµάδες είναι να πετύχουν γκολ στο αντίπαλο τέρμα η να αποσοβήσουν το γκολ στο δικό τους τέρµα. Τα τµήµατα υποδοµής Υδατοσφαίρισης λειτουργούν στο Ολυµπιακό Κολυμβητήριο Λάρνακας από τις 18:00 έως τις 21:00 όλο το χρόνο και αφορούν ηλικίες από 7 ετών και µεγαλύτερες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο:
96377797 - Γιώτα Περικλέους (Γραμματειακή Βοηθός)
99651704 - Χρυστάλλα Νικολαίδου (Έφορος Υδατοσφαίρισης)

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η Κολυμβηση είναι μια απο τις καλυτερες αθλητικές δραστηριότητες και προσφέρει ισορροπημένη µυϊκή ανάπτυξη και καλή φυσική κατάσταση. Γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, κάνει καλό στην καρδία όπως επίσης αυξάνει την αντοχή. Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει την γυµναστική και την ψυχαγωγία, ότι χρειάζεται δηλαδή ένα παιδί.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο:
96377797 - Γιώτα Περικλέους (Γραμματειακή Βοηθός)
99430098 - Μηνάς Χ"Κωσταντής (Έφορος Κολύμβησης)

ΚΑΝΟΕ - ΚΑΓΙΑΚ

Το Κανόε - Καγιάκ, είναι ένα από τα ωραιότερα και συναρπαστικότερα αθλήµατα του υδάτινου χώρου. Το άθληµα του Κανόε - Καγιάκ είναι ένα αγώνισµα ταχύτητας, δύναµης και αντοχής πολύ συναρπαστικό στο οποίο οι αθλητές/τριες συναγωνίζονται σε φυσικούς (Θάλασσα-λίµνη) υδάτινους στίβους ήρεµων νερών. ειδικό διαµορφωµένους µε κολουάρ των 9 διαδρόμων. Το άθλημα του Κογιάκ είναι διαφορετικό από το άθλημα του Κανόε. Στο Καγιάκ ο αθλητής/τρια είναι καθιστός και κωπηλατεί µε κουπί που έχει κουτάλα και στις δύο άκρες του. Το Καγιάκ έχει και πηδάλιο που το χειρίζεται ο αθλητής/τρια µε το πόδι του για να στρίβει το σκάφος. Στο Κανόε o αθλητής είναι γονατιστός στο ένα πόδι στη µέση του σκάφους και κωπηλατεί µε κουπί που έχει µια κουτάλα. Στο σκάφος του Κανόε δεν υπάρχει πηδάλιο. n πορεία του σκάφους κρατιέται µε το κουπί. Σκοπός και των δυο αγωνισµάτων είναι οι αθλητές/τριες να διανύσουνε µια συγκεκριµένη απόσταση χωρίς εµπόδια στο µικρότερο χρονικό διάστηµα.

Οι προπονήσεις γίνονται καθηµερινά στον πλήρως εξοπλισµένο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας. Το χειµώνα γίνονται απογευµατινές προπονήσεις ώρες (2.00 µε 6.00) και τους καλοκαιρινούς µήνες γίνονται πρωί και απόγευμα όπως και πρωί το Σάββατο & Κυριακή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο:
99484671 - Ζένιος Νικολάου (Έφορος Κανόε Καγιάκ)
99599697 - Παντελής Παντελή (Βοηθός Έφορος Κανόε Καγιάκ)

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Η ιστιοπλοΐα είναι ένα ξεχωριστό άθληµα. Το πρώτο άγγιγμα του θαλασσινού ανέμου θα δώσει στον αθλητή μια αίσθηση ανεξαρτησίας. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να σκεφτούν µόνα τους, να ψάξουν τρόπους επίλυσης προβλημάτων, να αναπτύξουν δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη και σωστή λήψη αποφάσεων. Θα ζήσει εμπειρίες που δεν θα ξεχάσει και θα διαµορφώσει ένα χαρακτήρα υπευθυνότητας, σοβαρότητας και σωστής αντίληψης των δεδοµένων που του προκύπτουν κάθε στιγμή. Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν από 7-8 ετών. Το πρόγραµµα εξαρτάτε από τον καιρό και την εποχή. (καλοκαίρι και χειµώνα).

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο:
99695007 - Δημήτρης Γιασεμίδης (Έφορος Ιστιοπλοϊας)

ΤΡΙΑΘΛΟ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας παράλληλα με τα άλλα αθλήματα, υποστηρίζει και το άθλημα του Τριάθλου. Αθλητές του Ομίλου μας λαμβάνουν μέρος διαχρονικά σε αγώνες Τριάθλου. Η δυσκολία που έχει η κολύμβηση αποτρέπει αρκετούς αθλητές να ασχοληθούν με το Τρίαθλο,. Μαθαίνοντας από την αρχή την σωστή τεχνική τότε τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα για την βελτίωση της απόδοσης και των χρόνων. Ως Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας είμαστε εδώ για να καλύψουμε αυτό το κενό, και να συνεισφέρουμε στην διάδοση του αθλήματος του Τριάθλου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο:
99640205 - Κατερίνα Κελίρη (Έφορος Τριάθλου)